Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Футбольний матч закінчився із рахунком 37:0

Рекордний рахунок.

Фото: Патріоти України.

Футбольний матч закінчився із рахунком 37:0

Гравці вирішили, що програти краще, ніж наражатися на небезпеку захворіти коронавірусом

Незадовго до початку матчу стало відомо, що футболісти команди «Холденштедт» раніше контактували з людьми, у яких було діагностовано гостре інфекційне захворювання - коронавірус. Команда-суперник «Ріпдорф / МольценII» попросила в цілях збереження здоров'я перенести гру на іншу дату, проте прохання було відхилене, пишуть Патріоти України.

За грою «Холденштедта» команда-суперника спостерігала з безпечної відстані, тим самим дозволивши «Холденштедту» абсолютно безперешкодно забити у ворота суперника 37 голів.

Відмовившись від гри, «Ріпдорф / МольценII» ризикувала б зіткнутися зі значними штрафними санкціями. Виходячи з цього, футболісти клубу вирішили вийти на поле, але при цьому зобов'язалися дотримуватися правил соціального дистанціювання. Про це повідомляє Skor. Таким чином, за грою «Холденштедта» команда-суперника спостерігала з безпечної відстані, тим самим дозволивши «Холденштедту» абсолютно безперешкодно забити у ворота суперника 37 голів. Так, остаточний рахунок матчу 37: 0 був на користь «Холденштедта».

Telegram Channel