Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Біля озера Озюрко на Камінь-Каширщині «запахне» воєнними діями

Пройдуть планові навчання.

Фото: Камінь-Каширська РДА.

Біля озера Озюрко на Камінь-Каширщині «запахне» воєнними діями

Із 19 по 26 вересня на території Камінь-Каширського району проводитимуть планові навчання підрозділів територіальної оборони

Участь у них братиме понад 150 осіб. Основне місце дислокації – наметове містечко, котре розташовуватиметься на теренах гідрологічного заказника місцевого значення «Озеро Озюрко». У ході навчань можливі переміщення спеціальної техніки, особового складу та виконання інших завдань за призначенням.

Метою навчальних зборів є удосконалення у резервістів та військовозобов’язаних навичок у військовій справі, в тому числі у сфері розвідувальної, тактичної, вогневої та медичної підготовки.

За словами комісара районного військового комісаріату Сергія Швачка, метою навчальних зборів є удосконалення у резервістів та військовозобов’язаних навичок у військовій справі, в тому числі у сфері розвідувальної, тактичної, вогневої та медичної підготовки.

Тож, аби забезпечити належну організацію та якісне проведення навчання з тероборони, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік провів чергову робочу нараду за участю керівників відповідальних структур. За підсумками наради надані відповідні доручення. Про це інформує сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Telegram Channel