Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ярмарок, козацькі забави, дитячі розваги - у Сошичне запрошують на Престольне свята і День села

Волинь-нова

Ярмарок, козацькі забави, дитячі розваги - у Сошичне запрошують на Престольне свята і День села

Свято триватиме два дні

У неділю,20 вересня, зокрема, відбудуться спортивні змагання, дитячі розваги, можна буде ознайомитися з виставкою «Моя маленька батьківщина в старих і нових світлинах». А ще заплановані козацькі забави...

Наступного дня дзвони покличуть на богослужіння в церкву Різдва Пресвятої Богородиці.

Наступного дня дзвони покличуть на богослужіння в церкву Різдва Пресвятої Богородиці. І так само буде багато розваг, концерт, святкове частування. Про це інформує на своїй сторінці у фейсбуці Сошичненська ОТГ, запрошуючи до активної участі всіх жителів.

 

 

Реклама Google

В програмі Дня села Сошичне, 21 вересня 2020р. буде ярмарок на який запросили жителів села: майстринь, майстрів зі своїми виробами з дерева, тканими, вишиваними виробаии, випічкою, готовими стравами, смаколиками, картинами, квітами, композиціями тощо. «Ви зможете показати свою майстерність і продати зроблене вашими руками. Сошичне славиться своїми господарями і господинями. Запрошуємо всіх продавати і купувати. В неділю, центральна площа села, з 14.00 год. Не пошкодуєте попрацювати - отримаєте задоволення і калитку грошей...», - йдеться на сторінці  громади.

 

 

Telegram Channel