Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Житомирі раптово позеленів депутат від «Опоблоку»

Волинь-нова

У Житомирі раптово позеленів депутат від «Опоблоку»

Одного із хуліганів затримали

Депутата Житомирської міської ради від фракції «Опозиційний блок» Володимира Тичину невідомі облили зеленкою.

Як розповів депутат кореспонденту УНІАН, сьогодні він разом з місцевими жителями у сквері висаджував дерева.

«Підійшли хлопці, один сипнув борошно в очі, інший щось сказав, облив зеленкою. Разом з товаришем вдалося впіймати одного з нападників, у нього виявилась зброя. Він махав нею у мене перед очима та хотів вистрелити. Як потім мені сказали - це був «пугач». Я вже знаю, хто є замовником цього», - заявив Тичина.

На місці події було затримано 19-річного хлопця, ймовірно, причетного до інциденту.

У відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Житомирській області УНІАН повідомили, що на місці події було затримано 19-річного хлопця, ймовірно, причетного до інциденту.

«Близько 11:30 очевидці повідомили до поліції про те, що жителя обласного центру, 1973 р. н., облили зеленкою. Встановлено, що під час садіння дерев до чоловіка підбігли двоє молодиків, які кинули в нього борошно та облили зеленкою. Одного з нападників потерпілому вдалося затримати на місці події», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що працівники поліції під час поверхневого огляду вилучили у 19-річного хлопця предмет, схожий на стартовий пістолет. Нападника доставили до Житомирського відділу поліції. Також встановлено особу іншого учасника інциденту.

Триває встановлення причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація – ст. 296 (хуліганство) КК України.

Telegram Channel