Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцькі волейболістки продовжують лідирувати у жіночій Суперлізі

Знай наших!

Фото – Спорт.ua.

Луцькі волейболістки продовжують лідирувати у жіночій Суперлізі

І навіть перша втрата очок не завадила Волині лишитися лідером чемпіонату України

У суботу, 19 вересня, відбулися ще чотири матчі другого туру чемпіонату України в жіночій Суперлізі, який розпочався напередодні. І знову порадувала своїх вболівальників луцька команда «Волинь-Університет-ОДЮСШ», що здобула до цього три перемоги з однаковим рахунком 3:0.

Про це повідомляє Sport.ua.

Щоправда сьогодні підопічним Богуслава Галицького у Полтаві треба було докласти максимум зусиль, щоб зломити опір господарів майданчика, адже дебютантки елітного дивізіону зовсім не збиралися здаватися без боротьби. В результаті волейболістки «Волині» виграли лише в п'яти партіях, але як і раніше посідають перше місце в турнірній таблиці. Відзначимо у складі переможців Людмилу Осачук, яка набрала 24 очки, і Вікторію Даньчак - 20 очок.

Знову порадувала своїх вболівальників луцька команда «Волинь-Університет-ОДЮСШ», що здобула до цього три перемоги з однаковим рахунком 3:0.

А на другий рядок після перемоги над чернігівським «Університетом-ШВСМ» з рахунком 3:0 піднялася «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ». Тепер команда з Рівного відстає від лідера всього на одне очко.

Реклама Google

Цікавими вийшли обидва матчі у Житомирі. Перш за все, треба привітати ще одних дебютанток Суперліги гравців дніпровської «Аланти». Вони здобули свою першу перемогу, здолавши в чотирьох сетах тернопільську «Галичанку-ЗНУ».

Щодо другого сьогоднішнього матчу, то тут справжній комбек зробила місцева команда «Полісся-ЖДУ». Програючи по ходу зустрічі запорізької «Орбіті-ЗНУ-ЗОДЮСШ» 0:2 за сетами і 18:21 в третій партії, підопічні Анатолія Казьмерчука зуміли не тільки врятувати третій сет 26:24, а й перемогти в матчі із загальним рахунком 3:2. Причому результат на тай-брейку був 18:16 на користь «Полісся-ЖДУ».

Джерело: Спорт. ua
Telegram Channel