Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чиї білборди псують на Волині

Невідомі не сприймають білборди з обіцянками ОПЗЖ.

Фото oporaua.org.

Чиї білборди псують на Волині

Опора зафіксувала псування реклами однієї партії, яке назвала масовим

Представники Громадянської мережі ОПОРА на Волині після офіційного старту виборчої кампанії протягом 6-18 вересня зафіксували  псування щонайменше 6 білбордів партії «Опозиційна платформа – За життя». Про це йдеться на сайті ОПОРИ.

Протягом згаданого періоду у Луцьку залили червоною фарбою щонайменше шість білбордів, на яких розміщена рекламна продукція на користь партії «Опозиційна платформа – За життя».

Протягом згаданого періоду у Луцьку залили червоною фарбою щонайменше шість білбордів, на яких розміщена рекламна продукція на користь партії «Опозиційна платформа – За життя».

Зокрема, два перші білборди із зіпсованою фарбою рекламою представники Громадянської мережі ОПОРА виявили ще 11 вересня на вулиці Конякіна, наступного дня два ідентичні друковані матеріали зовнішньої реклами було зафіксовано на проспекті Соборності.

На білбордах міститься логотип партії «Опозиційна платформа – За життя», назва партії та гасла: на одному друкованому матеріалі – «Зможемо відновити економіку», на іншому – «Зможемо відновити мир».

 

 Зауважують, що поблизу цих білбордів розмішувалася політична реклама на користь інших партій, проте її невідомі зловмисники не псували.

Начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції у Волинській області Віталій Ковальчук прокоментував ОПОРІ, що щодо пошкодження вище вказаної продукції до поліції жодних повідомлень та скарг не надходило.

Нагадаємо, раніше ОПОРА на Волині уже фіксувала поодинокі випадки псування політичної реклами партії «Перемога Пальчевського» та «Слуга народу».

В ОПОРІ наголошують, що після реєстрації кандидатів згідно із частиною 2 статті 157 Кримінального кодексу України перешкоджання вільному здійсненню виборцем, учасником референдуму свого виборчого права або права брати участь у референдумі, перешкоджання діяльності іншого суб’єкта виборчого процесу, процесу референдуму, ініціативної групи референдуму, комісії з референдуму, члена виборчої комісії, члена ініціативної групи референдуму, члена комісії з референдуму або офіційного спостерігача при виконанні ними своїх повноважень чи здійсненні своїх прав,  поєднані із застосуванням насильства, знищенням чи пошкодженням майна, погрозою застосування насильства або знищення чи пошкодження майна, - буде  каратися обмеженням волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. 

Telegram Channel