Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Навіщо волинські рятувальники оглядають виборчі дільниці

Наглядають, щоб голосування минуло без пригод.

Фото vl.dsns.gov.ua.

Навіщо волинські рятувальники оглядають виборчі дільниці

Інспектори ДСНС Волині оцінюють реальну готовність таких об'єктів до процесу волевиявлення громадян

Напередодні виборів рятувальники активно перевіряють стан приміщень та будівель, які плануються використовуватись як виборчі дільниці. Інспектори ДСНС Волині оцінюють готовність приміщень до процесу волевиявлення громадян та за результатами перевірок надають керівникам об’єктів та головам виборчих дільниць рекомендації по усуненню виявлених протипожежних недоліків, а також визначають контрольні терміни. Про це йдеться на сайті управління ДСНС України у Волинській області.

Зокрема, 24 вересня такі перевірки відбулися у Любомльському, Локачинському, Камінь-Каширському, Володимир-Волинському районах області та місті Нововолинську.

Під час перевірок рятувальники звертають увагу на стан утримання евакуаційних виходів, справність обладнання протипожежного водопостачання, наявність первинних засобів пожежогасіння та відповідної документації (плани пожежогасіння, відомості про проведення інструктажів з особами, задіяними у виборчому процесі, тощо).

Під час перевірок рятувальники звертають увагу на стан утримання евакуаційних виходів, справність обладнання протипожежного водопостачання, наявність первинних засобів пожежогасіння та відповідної документації.

Такі заходи будуть проводитися у кожному районі волинського краю для того, щоб забезпечити усім учасникам виборчого процесу безпечні умови під час виборів.

Telegram Channel