Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Сумщині кіборг Олександр Морозов балотується від «Європейської Солідарності»

«Кіборг» Олександр Морозов.

Фото ЄС.

На Сумщині кіборг Олександр Морозов балотується від «Європейської Солідарності»

Партія «Європейська Солідарність» на Сумщині висуває кандидатом в депутати Сумської обласної ради українського військового Олександра Морозова – кіборга, який захищав Донецький аеропорт, а в 2015 році потрапив у полон бойовиків

Про участь у виборах Олександр повідомив під час партійної конференції у Ромнах. Під час представлення кандидатів від «Європейської Солідарності» Олександр Морозов подякував Петру Порошенку за його зусилля для звільнення з полону українців. Морозов провів у полоні три роки і зміг повернутися додому та побачити рідних завдяки зусиллям п’ятого Президента України Петра Порошенка, який в результаті складних переговорів домігся звільнення 73 українців із російського полону.

«Я балотуюся в обласну раду. Я впевнений, що на цьому терені я також зможу бути корисним. В першу чергу для нашого міста, для нашої області і для нашої країни».

Він коротко розповів свою історію: «В 2014 році я пішов до лав Збройних сил України. І так сталося, що потрапив у полон. Був звільнений 27 грудня 2017 року завдяки вам. Дуже дякує вся моя сім’я і я особисто вдячний вам. За все, що ви робите і робили для України».

«Я балотуюся в обласну раду. Я впевнений, що на цьому терені я також зможу бути корисним. В першу чергу для нашого міста, для нашої області і для нашої країни», – сказав Олександр Морозов.

Олександр Морозов був зарахований до складу 57-ї механізованої бригади у званні сержанта. На передовій – з листопада 2014 року. А у січні 2015 року під час виконання завдання бригада бійців разом з Олександром потрапила під щільний вогонь бойовиків і прийняла бій. Сержант Морозов був захоплений у полон ворога.
Олександр Морозов спочатку вважався зниклим безвісти. Згодом його знайшли в списках полонених ДНР. Провів у полоні три роки.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel