Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Повідомили, де на Волині є вогнища коронавірусу

Де на Волині найбільше хворих.

Фото з відкритих джерел.

Повідомили, де на Волині є вогнища коронавірусу

Щоденно до лабораторного центру надходять понад 100 підозр на ймовірне зараження коронавірусом

Найбільше хворих на коронавірус реєструють у містах Нововолинську, Володимир-Волинську, Ківерцівському, Луцькому, Рожищенському, Турійському, Іваничівському, Володимир-Волинському районах.

Про це йшлося 25 вересня під час брифінгу в облдержадміністрації щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції, повідомляє ІА Волинські новини.

Як повідомила заступниця директора Волинського лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка, середній показник виявлення нових випадків в області становить 116,6 на 100 тисяч населення (базовий показник – 40 на 100 тисяч). Найвищі показники захворюваності зафіксовано в Нововолинську, Володимир-Волинську, Ківерцівському, Луцькому, Рожищенському, Турійському, Іваничівському, Володимир-Волинському районах.

Нині на обліку в області перебувають понад дві тисяч активних вогнищ COVID-19


В області показник завантаженості ліжок у лікарнях першої хвилі коливається в межах 47-51,9%.

Щоденно до лабораторного центру надходять понад 100 підозр на ймовірне зараження коронавірусом, протягом останньої доби – 131.


«На сьогодні на обліку перебувають понад 2 тисяч активних вогнищ COVID-19, ліквідовано і локалізовано 80 спалахів в організованих колективах», – сказала Надія Костирка.

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel