Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Сході загинув військовий 14-ї бригади

Сумна звістка з фронту.

Фото "Буга".

На Сході загинув військовий 14-ї бригади

Сумна звістка з лінії фронту

Військовий 14 бригади, що дислокується у Володимирі-Волинському, старший сержант Сергій Огінський з Івано-Франківщини, загинув унаслідок необережного поводження зі зброєю. 

Про це пише «Буг» з посиланням на фейсбук-сторінку 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

 

«24 вересня наслідком необережного поводження зі зброєю стала загибель нашого побратима старшого солдата Сергія Огінського. Командування та особовий склад військової частини висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Сергія», – йдеться в повідомленні військових.

Хлопцю було 27 років.  У червні він вирішив піти добровольцем на фронт, сказавши рідній сестрі, що це його покликання.

Реклама Google

Про загибель військового повідомив і міський голова Долини Володимир Гаразд, звідки родом сам Сергій Огінський.

«Сумна звістка прийшла з лінії фронту. На 27 році життя в зоні бойових дій загинув долинянин Огінський Сергій Леонідович, старший солдат 14-ї бригади, що дислокується в Луганській області», – йдеться у дописі.

Військовий ще раніше відслужив строкову службу, а не так давно, у червні 2020 року, вирішив піти добровольцем на фронт, сказавши рідній сестрі, що це його покликання.

Також відомо, що поминальні заходи та похорон Героя відбудуться у понеділок 28 вересня о 12:00 за адресою м. Долина, вул. Полюляка, 6/2.

А 27 вересня вранці почесна колона з тілом загиблого Героя Сергія Огінського буде рухатись за маршрутом: Калуш- траса Н-10 (Раків, Надіїв, Одиниця, Новичка, стара Долина вул. Шептицького, Антоновича, (ОККО)- Міцкевича- кільцева- пл.Січових Стрільців- світлофор- вул.Грушевського- вул. Проспект Незалежності- вул. Полюляка (Чернишевського) 6/2.

Джерело: Інтернет-видання "Буг".
Telegram Channel