Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Волинські поліцейські  бігли дистанцію з номером та ім’ям загиблого у російсько-українській війні воїна

Важливо для українськості.

Фото з фейсбук-сторінки Нацполіції в області.

Волинські поліцейські бігли дистанцію з номером та ім’ям загиблого у російсько-українській війні воїна

Забіг назвали «Шаную воїнів - біжу за героїв України»

Заступник начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак, заступник начальника Луцького відділу поліції Юрій Сидорук, працівники управління «КОРД» та інших підрозділів поліції Волині долучилися 26 вересня до щорічного Всеукраїнського патріотичного забігу з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів - біжу за героїв України». Про це інформує сектор комунікації поліції в області.

Понад 300 патріотів та патріоток зі всієї Волинської області бігли бігли дистанцію 1.2 кілометра з номером та ім’ям загиблого у російсько-українській війні воїна. 

Пробіг відбувся у Луцьку в суботу. Понад 300 патріотів та патріоток зі всієї Волинської області бігли бігли дистанцію 1.2 кілометра з номером та ім’ям загиблого у російсько-українській війні воїна. До слова, Сергій Козак вшанував добровольця Сергія Склезя, що загинув 24 листопада 2014 року під час обстрілу терористами; Юрій Сидорук - Сергія Губанова, який отримав смертельні поранення під час виконання службових обов'язків 20 травня 2020 року на території, прилеглій до лінії розмежування.

Учасники заходу також поклали квіти до пам’ятного фотостенду «Герої небесної сотні» та хвилиною мовчання вшанували полеглих воїнів, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.

Telegram Channel