Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Партія Тимошенко здала черкаську організацію «в оренду» Коломойському

Мер Умані Олександр Цебрій.

Фото Главком.

Партія Тимошенко здала черкаську організацію «в оренду» Коломойському

В Умані (Черкаська область) місцева виборча комісія зняла з виборів діючого мера Олександра Цебрія, при цьому зареєструвавши кандидатами двох клонів-двійників

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив мер Дніпра Борис Філатов, інформує Цензор.НЕТ.

«За жахливою трагедією з катастрофою нашого військового літака залишилася майже непоміченою інша, не менш страшна новина. Вчора в Черкаській області майже 100-тисячне місто залишилося без права вибору. В уманчан вкрали право голосувати.

«Ляльководи й учасники відомі. Це мерзотник і аферист Антон Яценко. Король тендерної мафії Януковича. Народний депутат від партії «За майбутнє Коломойського». Людина, яка так вигідно купила у Тимошенко франшизу на черкаську обласну організацію «БЮТ».

Вчора місцева виборча комісія зняла з виборів чинного мера Олександра Цебрія, при цьому, УВАГА, тут же зареєструвавши кандидатами двох (!) клонів-двійників. Тепер справжній мер гуляє на вулиці, а на його місце балотуються два чорнороби, які змінили прізвища», - написав Філатов.

За словами Філатова, організатори події відомі.

«Ляльководи й учасники відомі. Це мерзотник і аферист Антон Яценко. Король тендерної мафії Януковича. Народний депутат від партії «За майбутнє Коломойського». Людина, яка так вигідно купила у Тимошенко франшизу на черкаську обласну організацію «БЮТ», - заявив мер Дніпра.

На думку Філатова, про ситуацію, що склалася в Умані, всі знають. «Усі мовчать. Президент, ЦВК, СБУ і навіть Юлія Володимирівна. Всіх все влаштовує.Країну повільно, але впевнено розривають на шматки кримінальні клани, олігархи, корумповані судді і безконтрольні силовики, а ми всі робимо вигляд, що ніби порядок», - зазначив мер Дніпра.

Telegram Channel