Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волинь надійшло понад 8 мільйонів для потреб діабетиків

Кошти розподілять між місцевими бюджетами, враховуючи кількість хворих на цукровий та нецукровий діабет.

Фото i-visti.com.

На Волинь надійшло понад 8 мільйонів для потреб діабетиків

Кошти призначені на лікування хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукровий діабет десмопресином

Члени бюджетної комісії на черговому засіданні погодили проєкт розпорядження голови ОДА  «Про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я у 2020 році». Про це інформує Волинська обласна рада.

Згідно із пояснювальною запискою, бюджету області у 2020 році виділений додатковий цільовий фінансовий ресурс на лікування хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукровий діабет десмопресином в сумі 8 мільйонів гривень.  

Бюджету області у 2020 році виділений додатковий цільовий фінансовий ресурс на лікування хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукровий діабет десмопресином в сумі 8 мільйонів гривень.  

За пропозиціями головного розпорядника коштів обласного бюджету – управління охорони здоров'я облдержадміністрації загальний обсяг фінансового ресурсу субвенції розподіляється між місцевими бюджетами, враховуючи кількість хворих на цукровий та нецукровий діабет в розрізі адміністративно-територіальних одиниць.

Telegram Channel