Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Для комп’ютеризації робочих місць волинських медиків виділять 500 тисяч гривень

Фото imed.co.ua.

Для комп’ютеризації робочих місць волинських медиків виділять 500 тисяч гривень

Для КП «Волинське обласне територіальне медичне об'єднання захисту материнства і дитинства» виділять півмільйона на облаштування комп’ютеризованих робочих місць

На сьогоднішньому засіданні бюджетної комісії депутати погодили проєкт розпорядження голови ОДА «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2020 рік». «Відповідно до звернень управління охорони здоров’я облдержадміністрації є потреба у перерозподілі бюджетних призначень, затверджених такому головному розпорядникові коштів обласного бюджету на 2020 рік», - йдеться у пояснювальній завписці, повідомляє Волинська обласна рада.

У зв’язку із зменшенням обласному бюджету субвенції з державного бюджету на розвиток системи екстреної медичної допомоги, перерозподілили кошти в сумі 500 тисяч гривень, що були передбачені в обласному бюджеті на забезпечення умов співфінансування цієї субвенції.

З метою забезпечення харчування працівників КП «Волинська обласна інфекційна лікарня» перерозподіляли видатки обласного бюджету, які передбачені на заходи, спрямовані на запобігання виникненню та поширенню гострої респіраторної хвороби CОVID-19 для КП «Волинська обласна клінічна лікарня». Зокрема, збільшили бюджетні призначення за бюджетною програмою «Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню» на 169  тисяч гривень за рахунок зменшення на таку ж суму коштів за бюджетною програмою «Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню».

Реклама Google

Крім того, у зв’язку із зменшенням обласному бюджету субвенції з державного бюджету на розвиток системи екстреної медичної допомоги, перерозподілили кошти в сумі 500 тисяч гривень, що були передбачені в обласному бюджеті на забезпечення умов співфінансування цієї субвенції. Зазначений фінансовий ресурс обласного бюджету спрямують для КП «Волинське обласне територіальне медичне об'єднання захисту материнства і дитинства» на облаштування комп’ютеризованих робочих місць медичним працівникам закладу.

Telegram Channel