Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Новововлинську «горів» «Кроноспан»

В «задимленому» приміщенні складу рятувальники виявили потерпілого.

Фото gp.org.ua.

У Новововлинську «горів» «Кроноспан»

Відбулися тактико-спеціальні навчання на промисловому підприємстві

Учора відбулись гарнізонні тактико-спеціальні навчання на одному з найбільших в Україні підприємств з виробництва листових матеріалів на основі деревини, розташованого у м.Нововолинськ, інформує Управління ДСНС у Волинській області.

Відповідно до тактичного задуму, пожежа виникла на складі готової продукції плит ДСП. Першими в боротьбу з умовним лихом вступила Добровільна пожежна команда підприємства, адміністрація вжила заходи для евакуації працівників, знеструмлення будівлі та приведення в дію систем пожежогасіння.

Відповідно до тактичного задуму, пожежа виникла на складі готової продукції плит ДСП.

Вогнеборці 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області провели розвідку пожежі. В «задимленому» приміщенні складу рятувальники виявили потерпілого, якого успішно евакуювали на свіже повітря та надали першу домедичну допомогу.

Реклама Google

Для ліквідації умовної пожежі особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено, подав на гасіння декілька потужних водяних стволів. Під час навчань рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики підприємства, особливостей зовнішнього протипожежного водопостачання та забезпечення пожежної безпеки на підприємстві.

Як відомо, у Нововолинську розташоване виробництво ТОВ «Кроноспан УА», на якому виготовляють плити ДСП.

Telegram Channel