Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Пішов на поступки пасажирам: маршрутник отримав карантинний штраф у 17 тисяч

У салоні всупереч вимогам карантину перебував 35 пасажирів.

Фото Pixabay.

Пішов на поступки пасажирам: маршрутник отримав карантинний штраф у 17 тисяч

Крім того, порушник сплатить 420 гривень судового збору

Херсонського маршрутника оштрафували на 17 тисяч гривень за перевищення кількості пасажирів.

Реклама Google

Водій зазначив, що попереджав пасажирів, що не буде їхати, оскільки передбачені тільки місця для сидіння, після чого від пасажирів почали надходити погрози. Про встановлені обмеження маршрутник знав, проте пішов на поступки людям. 

Про це повідомляє портал Depo.Херсон з посиланням на реєстр судових рішень, інформує zp.depo.ua.

Порушення було зафіксовано в Херсоні ввечері 2 вересня. Поліцейські зупинили автобус «Богдан», який здійснює перевезення на маршруті №101. У салоні всупереч вимогам карантину перебував 35 пасажирів, в той час коли можна перевозити лише за кількістю місць для сидіння, тобто 21. На водія поліцейські склали адміністративний протокол.

В судовому засіданні, яке відбулося 16 вересня, водій провину не визнав. Він зазначив, що попереджав пасажирів, що не буде їхати, оскільки передбачені тільки місця для сидіння, після чого від пасажирів почали надходити погрози. Про встановлені обмеження маршрутник знав, проте пішов на поступки людям. 

У підсумку суд, дослідивши всі матеріали справи, оштрафував чоловіка на 17 тисяч гривень. Крім того, порушник повинен сплатити 420 гривень судового збору.

Нагадаємо, маршрутка зупиняється там, де закінчується дорога: у селі під Луцьком проблеми з транспортом.

Telegram Channel