Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як живеться у Луцькому зоопарку «кішкам», яких привезли з львівського «Лімпопо»

Кішки у Луцьку прижилися!

Фото – Луцький зоопарк.

Як живеться у Луцькому зоопарку «кішкам», яких привезли з львівського «Лімпопо»

Киці у Луцьку обживаються

Сервали Сем і Ліза, які десять днів тому поповнили родину котячих Луцького зоопарку вже обжилися у новому домі і час від часу виходять зі свого сховку на відкриту місцину у вольєрі. Тепер вони – мешканці обласного центру Волині. А прибули сюди зі Львова. Тваринам – приблизно 5 років. В такому віці їх можна вважати уже дорослими. Працівники звіринцю сподіваються, що сервалам тут так сподобається, що вони потішать своїм потомством.

Про це розповіли на сторінці КП «Луцький зоопарк»  у фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно Луцький зоопарк поповнився новою парою ссавців родини котячих - сервалами. Тварин надали на перетримку до луцького звіринцю з дружнього львівського «Лімпопо»,.

Кішки у Луцьку прижилися!
Кішки у Луцьку прижилися!

 

 

 

 

 

 

Працівники зоопарку розповіли, що поява сервалів спричинила певні незручності павичам. Бо останнім довелося свій новенький вольєр, у який птахи заселилися лише у червні цього року, «віддати» новоприбулим.

«Добре, що останнім часом ми проектуємо та зводимо універсальні вольєри, які за умови незначних поточних змін реально пристосувати до різних звірів та птахів, тож такі «перекидки» не створюють нашим підопічним незручностей. По-іншому вирішувати проблему ми наразі не можемо. Бо питання додаткових площ для повноцінного поповнення колекції Луцького зоопарку залишається актуальним вже тривалий час», – зазначили в адміністрації.

 

 

Джерело: Фейсбук-сторінка Луцького зоопарку.
Telegram Channel