Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чи має Шиба грошові мішки, щоб купити виборців (Відео)

Кандидат каже, що звик розмовляти з людьми і не обіцяти зайвого.

Фото MONOKL.

Чи має Шиба грошові мішки, щоб купити виборців (Відео)

Богдан Шиба, який вже був на посаді Луцького міського голови, знову претендує на крісло мера Луцька

У інтерв’ю журналістам Олегу Криштофу та Анастасії Качині він розповів про те, чи можна двічі увійти в одну річку, чи вірить у свою перемогу та що протиставить олігархам, які боротимуться за крісло мера брудними технологіями.

Богдан Шиба каже, що двічі в одну й ту ж саму річку можна вступити хоч сто разів, не можна двічі вступити в одну й ту ж воду – вже в іншій іпостасі, в інших умовах. Також Шиба пояснив, чому лучани не довірили йому продовжити керувати Луцьком у 2010 році.

«Тоді до влади прийшла Партія регіонів, і вона, м’яко кажучи, не дуже доброзичливо ставилася до людей, які прийшли з Майдану, а я з 1989 року був учасником всіх подій в боротьбі за незалежність України, за її справжню незалежність: і політичну, і економічну. Тоді ця партія була на піку своєї популярності і своїх можливостей, тому на тих виборах у мене шансів не було», – розказав Шиба.

Вони будуть знати, чого в нас немає грошових мішків, чого ми не роздаємо по двісті, чи по скількись там гривень.

Не було шансів виграти і через те, що в Богдана Шиби не було жодних олігархічних капіталів, жодних тіньових чи напівполітичних сил.

«У чесній боротьбі там не можна було виграти, тому що там йшли політичні впливи, серйозний адміністративний тиск, серйозні фінанси були вкладені, а я чесно вів боротьбу. І тому цей результат, який я набрав – 10%, в умовах такої нечесної боротьби, я вважаю, навіть був високим», – каже кандидат на посаду Луцького міського голови.

На цих виборах Богдан Шиба вв’язуватиметься у фінансову боротьбу з грошовими мішками олігархів.

«Ми звикли розмовляти з людьми, домовлятися з ними про співпрацю, не обіцяти зайвого. Звикли розповідати те, що ми можемо зробити, посилаючись навіть на мій досвід попереднього управління містом, коли не було якихось там схем, не було заробітчанства на бюджеті», – каже Шиба.

Лучани знають відрізок дороги на вулиці Набережній – від кільця на перехресті з вулицею Шевченка до Ковельської. Заново збудований у 2008 році, він 12 років служить автомобілістам без ремонту, в той час, коли інші вже десятки разів ремонтували.

«Все просто: треба, щоб міський голова не був в долі і щоб контролював виконання робіт. І все буде якісно, не треба буде дуже багато коштів, все буде виконуватися, як слід. Тому я не розраховую на жодні схеми, і люди про це будуть знати. Вони будуть знати, чого в нас немає грошових мішків, чого ми не роздаємо по двісті, чи по скількись там гривень. Буде природна розмова з лучанами», – заявив Богдан Шиба.

Telegram Channel