Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лікар із Рівного за 300 гривень вилікував коронавірус

Медик рекомендує багато пити.

Фото Pixabay.

Лікар із Рівного за 300 гривень вилікував коронавірус

Держава взяла на себе оплату лікування хворих на COVID-19, які потрапляють до лікарень. Однак пацієнти розповідають, що все одно платять за додаткові препарати, які не внесені у державний пакет. Більше того, коронавірус ускладнює перебіг хронічних захворювань

Боротьба з хворобою може коштувати чималі гроші. Але лікар із Рівного Павло Сільковський розповів, що витратив на лікування коронавірусу не надто велику суму, передає «Рівне вечірнє».

Реклама Google

Чому ж ви не п’єте? Відповідь: бо не хочеться! А жити вам хочеться?

– В середньому на амбулаторне лікування люди витрачають кілька тисяч гривень. Мої ж витрати на все склали в межах 200-300 грн. Адже в лікуванні не використовував жодних ліків, а тести за направленням сімейного лікаря мною не оплачувались.

Зате я реально багато пив і усі витрати - це купівля мінеральної води та інших напоїв. Коли спілкуюся з пацієнтами, то бачу, що рясне пиття для себе вони ставлять на останнє місце: після антибіотиків, жарознижувальних, противірусних і ще усіляких там розріджуючих, відхаркуючих тощо.

Запитую: чому ж ви не п’єте? Відповідь: бо не хочеться! А жити вам хочеться? Ех, якби ви знали! І пили багато. То і витрат було б менше, і ефект кращий, – зазначив медик.

Нагадаємо, червоні зони визначають по-новому. Як вплине це на епідемічну ситуацію на Волині.

Telegram Channel