Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Вихованка Горохівської музичної школи повернулась в її стіни у якості викладача

Ірина Голуб.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Вихованка Горохівської музичної школи повернулась в її стіни у якості викладача

Жителі Горохівщини, які не обминають нагоди бути глядачами творчих заходів у райцентрі, ще порівняно недавно гучними оплесками не відпускали зі сцени дуже милу й артистичну дівчинку Іриночку Голуб

Дзвінкоголоса солісточка на «біс» презентувала свої вокальні дані і любов до музики.  Їх отримала в спадок від батька Василя Голуба, а у Горохівській музичній школі - від  викладача  з класу фортепіано Наталії Бадко.  

«Наша Ірину Василівну дуже люблять діти», - каже про наймолодшу колегу директор школи Оксана Цехош.

Реклама Google

Швидко майнули роки. З гарнесенької школярочки виросла вродлива міс Ірина Голуб, яка  закінчила Волинський коледж культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського, й уже другий рік поспіль навчає діточок гри на фортепіано в рідній Горохівській музичній школі, навчаючись заочно в Одеській національній музичній академії імені А.В. Нежданової.  

Цьогоріч пані Ірина  другий рік зустрічає своє професійне свято – Міжнародний день музики - в аурі доброзичливості своїх наставників. «Наша Ірину Василівну дуже люблять діти», - каже про наймолодшу колегу директор школи Оксана Цехош. Таке визнання віщує їй успішне майбутнє.

Telegram Channel