Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Наукове видання про Любешівський край буде передано до усіх бібліотек-філій селищної ради

Книга - гарний подарунок бібліотекарям.

Фото: Любешівська ОТГ.

Наукове видання про Любешівський край буде передано до усіх бібліотек-філій селищної ради

Вчора у Будинку культури селищної ради відбувся подвійний захід – вітали бібліотекарів з професійним святом та презентували науковий збірник «Минуле і сучасне Волині та Полісся. Любешівщина в історії України і Полісся», у якому вміщено статті та повідомлення про Любешівщину, її природу, історію від найдавніших часів, культуру етнографію, населені пункти, історичні постатті тощо

З вітальним словом до присутніх звернувся Любешівський селищний голова Олег Кух: « На щастя, не зважаючи на всі новітні інформаційні технології людство і досі не може  уявити  життя без книги.  Саме книга допомагає перетворювати людину в Особистість. Тож хотів би побажати, щоб бібліотечний фонд нашої громади поповнювався цікавою, корисною та різножанровою літературою. А бібліотекарям зичу міцного здоров’я, мирного неба, добробуту і допитливих читачів» - сказав очільник громади, а також подякував усім історикам, краєзнавцям, поетам Любешівщини та усім, хто долучився до вивчення і дослідження минувшини нашого краю, усім, хто возвеличує його у своїх творах та мистецьких роботах.

Окрім того, Олег Іванович наголосив на тому, що наукове видання про Любешівський край буде передано до усіх бібліотек-філій селищної ради.

Приємно, що бібліотечний фонд громади поповнюється збірниками про Любешівщину та  книгами місцевих авторів, істориків, краєзнавців.  

Ольга Кух, як заступник селищного голови, що веде гуманітарний напрямок роботи також долучилася до привітань з нагоди професійного свята бібліотекарів та подякувала усім, хто брав участь у формування наукового збірника, який наразі презентується.

Приємно, що бібліотечний фонд громади поповнюється збірниками про Любешівщину та  книгами місцевих авторів, істориків, краєзнавців.  Тож учасникам святкової зустрічі було представлено ще й нову збірку  ліричної поезії місцевої поетеси Ніни Юрченко, у якій віддзеркалюються у філософській тематиці твори-роздуми про минуле та сучасне, а також оспівується одвічна краса кохання, любов до рідного краю.

По закінченню заходу відбулося вручення відзнак голови Любешівської селищної ради та Волинської обласної організації Національної спілки краєзнавців України працівникам бібліотек, місцевим краєзнавцям та дітям, які є членами клубу «Пошук», що діє при Любешівському ліцеї. Про це інформує сайт Любешівської ОТГ.

Telegram Channel