Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Я йду проти Палиці», – кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба (Відео)

Кандидат про хабарі: «Якщо перший раз не візьмеш – то потім, що б не було, тобі вже й давати не будуть».

Фото MONOKL.

«Я йду проти Палиці», – кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба (Відео)

Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба публічно заявив, що на ці вибори йде проти Ігоря Палиці

Про це він розповів в інтерв’ю журналістам Олену Криштову та Анастасії Качині.

Раніше Богдан Шиба казав про те, що протиставляє себе олігархам, які боротимуться за місце в міській раді брудними технологіями. На конкретне запитання журналістки про те, чи йде на вибори проти Палиці, Шиба відповів:

«Так, оскільки його кандидат буде претендувати на посаду Луцького міського голови. Його кандидат – це його парсуна чи його іпостась. І це доведеться робити».

А коли я набрав «02» і пішов виклик, він забрав свої гроші, пішов геть і сказав усім, що Шиба хабарів не бере.

Богдан Шиба запевняє, що купити його неможливо, можна тільки вбити. Ще в кінці 90-х, коли він був головою районної державної адміністрації, йому пропонували мільйони, а коли відмовся, Шибі почали мстити, переслідуючи і залякуючи.

«Пропонували якісь мільйони. Я сказав, що не знаю, що з ними робити. Мені стільки не треба, вистачає моєї заробітної плати. Я тоді посміявся і пішов своєю дорогою. Поплатився посадою, поплатився двома роками переслідування різноманітного. Я це все пройшов, і вже не один раз в своєму житті. Тому цей варіант – купити – не підходить. Мене не можна налякати, мене не можна купити. Ну… вбити можна», – сказав Богдан Шиба.

Розповів кандидат на посаду Луцького міського голови і про перший хабар, який йому принесли в 1985 році, коли Шиба був на посаді головного архітектора Турійського району.

«Тоді прийшов чоловік і приніс в конверті п’ять червоних десяток, чи десять, я не знаю, бо не дивився. Він хотів якусь кращу земельну ділянку. Я сказав: «Заберіть, бо я за гроші не працюю». Він посміявся, а коли я набрав «02» і пішов виклик, він забрав свої гроші, пішов геть і сказав усім, що Шиба хабарів не бере. І так на все життя. Завжди важливий перший раз, як кажуть мудрі люди. Якщо ти перший раз візьмеш – будеш брати все життя. Якщо перший раз не візьмеш – то потім, що б не було, тобі вже й давати не будуть. Головне – знати, що ти не береш», – переконаний Богдан Шиба.

Telegram Channel