Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Депутат пестив і цілував груди коханці під час засідання парламенту онлайн (Відео 18+)

Волинь-нова

Депутат пестив і цілував груди коханці під час засідання парламенту онлайн (Відео 18+)

Дівчина недавно вставила імплантати

Депутат аргентинського парламенту пестив груди коханки під час засідання Конгресу, яке проводили онлайн через карантинні обмеження.

 

 За таку поведінку 47-річний Хуан Емільйо Амері склав мандат. Про це пише Buenos Aires Times та ціла низка світових видань.

Амері – соратник по партії президента Аргентини Альберто Фернандеса.

Депутат пояснив, що через поганий інтернет-зв'язок був переконаним, що його ніхто з колег не бачить:

- Звязок поганий, весь час пропадав. Думав мене ніхто не бачить: моя дівчина і помічниця Целесте Бурґос саме вийшла з ванни. Посадив її на коліна, розстібнув блузку, і став цілувати груди. Поцілував імплант.

 Депутат пояснив, що через поганий інтернет-зв'язок був переконаним, що його ніхто з колег не бачить.

Політик, у якого  троє дочок, саме розлучається з дружиною. 

«Мені соромно. Почуваюся зле. По цілій країні погане з'єднання з інтернетом. Це була онлайн-сесія, пропав зв'язок. Думав, камера теж відключена. Моя партнерка вийшла з ванни. Я її запитав про нові імплантати в грудях, і потім поцілував їх. За 10 днів до цього вона зробила операцію», - сказав згодом Амері.

Амері та його помічниця і коханка, через яку він покинув дружину й дочок. 

Спікер Палати депутатів Серджіо Масса одразу перервав засідання, коли побачив, що робить один із парламентарів. Заявив, що складе заяву про злочин депутата за дискредитацію політичного класу.

«Скандальна поведінка депутатів під час віддалених засідань бувала не раз. Пили віскі чи засинали. Слід це припинити, бо люди втратять до них повагу», - сказав Масса в ефірі аргентинського телебачення.

Національний конгрес Аргентини складається з двох палат. Нижню Палату депутатів, де 257 парламентарів, обирають раз на 4 роки.

Джерело: Радіо Трек
Telegram Channel