Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
П’ятов і Степаненко грали проти «Десни» із коронавірусом

Видужуй, Андрію!

Фото football24.ua.

П’ятов і Степаненко грали проти «Десни» із коронавірусом

В українському футболі може розгорітися скандал і побільшати гравців із СOVID-19

Спочатку вчора всі обговорювали сенсаційний результат матчу «Десна» (Чернігів) – «Шахтар» (Донецьк) – 2:2, в якому чемпіону довелося зрівнювати підсумковий рахунок. Тож «гірники» після 5 турів не входять навіть до трійки призерів, хоч і київське «Динамо» цим не скористалось, оскільки не змогло здолати «Зорю» – 1:1.

А потім надійшла ще більш приголомшлива новина. «Шахтар» оголосив про те, що два гравці команди – воротар Андрій П’ятов (на фото) і хавбек Тарас Степаненко, заразилися коронавірусом, а також захворіли два співробітника клубу.

При цьому позитивні тести прийшли вже після матчу «Десна» – «Шахтар», в якому П’ятов брав участь, а Степаненко вийшов на другий тайм.

Позитивні тести прийшли вже після матчу «Десна» – «Шахтар», в якому Пятов брав участь, а Степаненко вийшов на другий тайм.

Очікуємо реакції «Десни» на цю інформацію.

Тож «Шахтар» у повному складі йде на самоізоляцію за приписом санітарного лікаря клубу. У понеділок і четвер всі футболісти, тренери та співробітники першої команди пройдуть додаткове тестування, після якого будуть визначені подальші дії.

Також Андрій П’ятов і Тарас Степаненко пропустять найближчі матчі збірної України: товариський контрольний проти Франції (7 жовтня), а також поєдинки Ліги націй проти Німеччини (10 жовтня) та Іспанії (13 жовтня). До Франції наша збірна вилітає сьогодні вранці – матч із чемпіонами 7 жовтня. Через травму в розташування національної команди не приїхав Олександр Зінченко. Також через травму не допоможе Євген Коноплянка…

Напередодні надійшла ще одна неприємна інформація – не стало колишнього форварда «Шахтаря» Сергія Ателькіна

Telegram Channel