Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
5-річний хлопчик у реанімації: луцькі лікарі розповіли про стан дітей, яких побив п’яний батько

З лихих рук батька постраждали діти.

Фото Суспільного.

5-річний хлопчик у реанімації: луцькі лікарі розповіли про стан дітей, яких побив п’яний батько

Хлопчика та ще чотирьох його братів та сестер побив нетверезий батько

Лікарі волинської обласної лікарні розповіли про стан п'ятьох дітей, яких напередодні побив нетверезий батько у Рожищенському районі.

Двоє з них нині госпіталізовані, одна дитина у реанімації. Про це розповіла Суспільному лікарка-анестазілогиня Надія Катаман.

У відділенні реанімації та анестезіології перебуває 5-річний хлопчик. Його стан, кажуть лікарі, - важкий. У дитини медики діагностували - закриту черепно-мозкову травму важкого ступеня, струс мозку важкого ступеня, забій грудної клітки та черевної порожнини, правобічний пневмоторакс з подальшим дренуванням.

«Він виконує все і боїться сказати, що в нього болить. Хлопчик дуже наляканий, у нього емоційний стрес», - каже Надія Катаман.

Хлопчик дуже наляканий, у нього емоційний стрес.

 

Хлопчика та ще чотирьох його братів та сестер побив нетверезий батько. Про це лікарям розповіла матір дітей. Напередодні, 4 жовтня, вона разом з дітьми звернулася до Рожищенської районної лікарні.

Після огляду дітей направили до обласного дитячого територіального медичного об'єднання. Маму та дітей госпіталізували.

У трьох діток виявили синці. Мама з ними провела ніч в обласній дитячій лікарні у приймально-діагностичному відділенні. Сьогодні зранку їх виписали додому, – розповіла лікарка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ще одна дівчинка зі струсом мозку переведена у відділення неврології. Найважчий п'ятирічний хлопчик. Про переведення його з реанімації, поки не йдеться. Лікарі кажуть, що діти пробудуть у лікарні щонайменше тиждень.

Джерело: Суспільне.
Telegram Channel