Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ніхто з футболістів «Шахтаря» не допоможе збірній України в поєдинку з французами

Волинь-нова

Ніхто з футболістів «Шахтаря» не допоможе збірній України в поєдинку з французами

Усе через коронавірус у лавах клубу

Всі футболісти «Шахтаря» не зможуть допомогти збірній України в товариському матчі з Францією через коронавірус у донецькому клубі.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на УАФ.

У воротаря Андрія Пятова і півзахисника Тараса Степаненка був підтверджений коронавірус, після чого разом з ними на самоізоляцію вирушили інші «гірники» - Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Марлос і Жуніор Мораєс. Таким чином, вони не допоможуть збірній України в матчі з французами.

У воротаря Андрія Пятова і півзахисника Тараса Степаненка був підтверджений коронавірус, після чого разом з ними на самоізоляцію вирушили інші «гірники» - Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Марлос і Жуніор Мораєс.

Раньше стало відомо, що до команди викликані воротар «Олександрії» Юрій Паньків та півзахисник «Динамо» Володимир Шепелєв. Тепер повідомляється, що з резервного списку в основний переведено гравця бельгійського «Гента» Романа Безуса.

З Києва до Парижа вилетіли десять гравців, що представляють клуби УПЛ. Гравці зарубіжних команд будуть добиратися до Франції в індивідуальному порядку.

Заявка збірної України на матч з Францією:

Воротарі: Андрій Лунін («Реал», Іспанія), Георгій Бущан («Динамо»), Юрій Паньків («Олександрія»);

Захисники: Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Ілля Забарний (всі - «Динамо»), Едуард Соболь («Брюгге», Бельгія), Богдан Михайличенко («Андерлехт», Бельгія), Євген Чеберко (ЛАСК, Австрія), Ігор Пластун («Гент», Бельгія), Юхим Конопля («Десна»);

Півзахисники: Андрій Ярмоленко («Вест Хем», Англія), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко, Владимр Шепелєв (всі - «Динамо»), Руслан Малиновський («Аталанта», Італія), Євген Макаренко («Кортрейк», Бельгія), Ігор Харатін, Олександр Зубков (обидва - «Ференцварош», Угорщина);

Нападник: Роман Яремчук («Гент», Бельгія).

Telegram Channel