Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Змусили викопати собі могилу й намагалися поховати живцем: троє молодиків постануть перед судом

Двоє братів жорстоко познущалися над жінкою.

Фото Pixabay.

Змусили викопати собі могилу й намагалися поховати живцем: троє молодиків постануть перед судом

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершене

Неприязні стосунки між братами та потерпілою почалися з осені 2019 року, коли чоловіки запідозрили жительку Великобагачанського району у крадіжці  вівчарки. Розставити усі крапки над «і» вони вирішили разом зі знайомим 28 березня 2020 року, коли жінка прийшла до сусідів.

Згодом мокру жінку вивели на подвір’я, де температура повітря не перевищувала 12 градусів, і повели на сільське кладовище. Там, б’ючи та принижуючи, наказали викопати яму, в яку штовхнули і присипали землею. Коли потерпіла вилізла, молодики відвели її на відстань і знову примушували копати собі могилу.

Реклама Google

Увірвавшись у помешкання, зловмисники бризкали потерпілій в обличчя речовиною сльозогінної дії, били, занурювали головою в каструлю, облили холодною водою, стверджуючи, що бензином, та погрожували підпалити. Згодом мокру жінку вивели на подвір’я, де температура повітря не перевищувала 12 градусів, і повели на сільське кладовище. Там, б’ючи та принижуючи, наказали викопати яму, в яку штовхнули і присипали землею. Коли потерпіла вилізла, молодики відвели її на відстань і знову примушували копати собі могилу. Зрозумівши, що вона вже не реагує на погрози, вдарили її кілька разів дерев’яною палицею й залишили. До своєї оселі жінка ледве дійшла.

Катування; умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження з метою залякування потерпілої; умисне легке тілесне ушкодження; незаконне позбавлення волі людини, що супроводжувалося заподіянням потерпілій фізичних страждань, вчинені за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 127; ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 122; ч. 1 ст. 125; ч. 2 ст. 146 КК України). Такі злочини інкримінують двом братам із Великобагачанського району та їхньому знайомому жителю м. Глобине.

Обвинувальний акт стосовно усіх трьох осіб Полтавська обласна прокуратура направила до Великобагачанського районного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, 3-річний хлопчик випав з вікна 6 поверху у свій день народження (Відео).

Telegram Channel