Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Олена Твердохліб розказала, кого бачить на посаді мера Луцька (Відео)

Олена Твердохліб очолювала Княгининівську об’єднану територіальу громаду.

Фото facebook.com/BogdanShybaofficial.

Олена Твердохліб розказала, кого бачить на посаді мера Луцька (Відео)

Жителька села Княгининок, ексголова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб звернулася до жителів сіл, що приєднані до Луцька, і 25 жовтня будуть обирати Луцького міського голову

Відеозвернення опублікували на офіційній сторінці кандидата на посаду міського голови Богдана Шиби.

Олена Твердохліб, яка раніше була на посаді голови Княгининівської об’єднаної територіальної громади, нині є довіреною особою Шиби.

«Пропоную всім підтримати Богдана Павловича Шибу. Тому що є багато людей, яким вірять. Є, яким довіряють. А є люди, яким просто треба дати шанс повторно показати свою роботу. Богдан Павлович вже був мером, але йому варто дати ще один шанс для того, щоб він показав, як у нових умовах, уже в діючій децентралізації можна змінити життя міста Луцька та повернути Луцьк лучанам. На сьогодні це людина, яка вже має практичний досвід роботи в державних структурах», – розповіла Олена Твердохліб.

Богдан Шиба знайде спільну думку із жителями навколишніх сіл, які приєдналися до Луцької ОТГ.

Відомо, що Богдан Шиба йде на вибори Луцького міського голови без команди – самовисуванцем. За словами Твердохліб, їй це дуже імпонує, адже в 2015 році на вибори голови Княгининівської ОТГ вона також йшла без команди.

«Організувались люди, які теж мали свої певні знання, які допомогли мені працювати в нових умовах, можливо, для мене зовсім невідомих. А Богдан Павлович на сьогодні вже має деякий вантаж знань і може поділитися своїми знаннями з молодими людьми. Також люди, які прийдуть в його команду, зможуть йому зробити якусь реорганізацію в структурі Луцької ОТГ», – пояснила Олена Твердохліб.

Вона переконана, що Богдан Шиба знайде спільну думку і з жителями навколишніх сіл, які приєдналися до Луцької ОТГ, а також з депутатами, які будуть обрані людьми, які прийдуть на вибори.

«Закликаю вас, в першу чергу, прийти на вибори, не ігнорувати їх. Не все так погано, як нам розповідають з екранів телевізорів, а також по радіо. Вірте собі, вірте тим, хто до вас прийде до будинку, хто розкаже про себе. Можливо, не всі будуть надто відвертими, але вірити людям потрібно для того, щоб знати, чи дійсно вони вас обманули, чи вони вам все-таки сказали правду», – йдеться у відеозверненні Олени Твердохліб.

Telegram Channel