Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У місті на Волині в гімназії і дитсадку призупинили навчання через поширення коронавірусу

Гімназисти вчитимуться дистанційно.

Фото з відкритих джерел.

У місті на Волині в гімназії і дитсадку призупинили навчання через поширення коронавірусу

Пішли на карантин гімназія ім. О.Цинкаловського та ЗДО №3

У понеділок, 5 жовтня, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого обговорили стан епідемічної ситуації у місті Володимирі-Волинському, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 та продовження виконання протиепідемічних заходів відповідно до »помаранчевого» рівня епіднебезпеки.

Про це інформують на офіційному сайті міста. 

Проаналізувавши ситуацією, що склалась у окремих навчальних закладах міста, щодо поширення коронавірусної інфекції,  управлінню освіти, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради члени комісії ТЕБ та НС рекомендували із 6 по 12 жовтня включно перевести Володимир – Волинську гімназію імені Олександра Цинкаловського на дистанційну форму навчання.

 

На дистанційну форму навчання перевели Володимир – Волинську гімназію імені Олександра Цинкаловського.

 

Також із 6 по 16 жовтня призупинити навчально–виховний процес у закладі дошкільної освіти №3 »Сонечко». Директорам цих закладів забезпечити проведення дезінфекції приміщень і усіх меблів хлоровмісними препаратами та постійно проводити моніторинг стану здоров’я дітей та працівників.

 

Реклама Google

Директорам цих закладів доручено забезпечити проведення дезінфекції приміщень і усіх меблів хлоровмісними препаратами та постійно проводити моніторинг стану здоров’я дітей та працівників.

 

Джерело: Сайт Володимира-Волинського
Telegram Channel