Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зеленський пояснив, чому живе на «дачі Ющенка»

Перед президентськими виборами Зеленський говорив, що такі резиденції не потрібні.

Фото ОПУ.

Зеленський пояснив, чому живе на «дачі Ющенка»

Мотивує, що мешкає ніби в готелі

Президент Володимир Зеленський заявив, що шукає новий будинок замість проданого раніше, а державну резиденцію, де зараз проживає, вважає за готель. Про це інформує Суспільне.

«Я нікуди не переїжджаю, у мене є квартира. Я виїхав зі свого будинку, у мене був приватний будинок під Києвом, але там було неможливо працювати через COVID-19. Будинок було продано. Тоді я тимчасово переїхав до резиденції. Сьогодні — це для мене просто готель, інакше я це не використовував би. Хоча, згідно з нашим законодавством, маю повне право, але я хочу жити вдома», - сказав Зеленський у інтерв’ю Politico Europe, передає його пресслужба.

«Сьогодні — це для мене просто готель, інакше я це не використовував би. Хоча, згідно з нашим законодавством, маю повне право, але я хочу жити вдома», - сказав Зеленський у інтерв’ю Politico Europe, передає його пресслужба.

Президент додав, що зараз вони з дружиною розмірковують над варіантами оренди або будівництва власного будинку.

Що відомо

9 липня вийшло розслідуванні програми «Схеми: корупція в деталях», журналісти якої повідомили, що президент Володимир Зеленський після продажу власного будинку переїхав у державну дачу в Конча-Заспі, раніше відому як «дача Ющенка». До цього її відремонтували за державний кошт.

Наступного дня у пресслужбі Зеленського його переїзд пояснили продажем будинку у селі Іванковичі в Київській області та земельної ділянки, на якій розташований проданий будинок.

Перед президентськими виборами Зеленський говорив, що такі резиденції не потрібні.

Telegram Channel