Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У мешканця Волині знайшли зброю та набої (Фото)

Знайдені предмети поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Фото Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

У мешканця Волині знайшли зброю та набої (Фото)

В будинку жителя Любешівського району Волинської області правоохоронці виявили предмети, що свідчать про протиправну діяльність власника

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

 

 У дописі управління, зокрема, йдеться: «Сьогодні оперативні співробітники Луцького прикордонного загону спільно з представниками Національної поліції обшукали помешкання жителя прикордоння.

Під час обшуку, в будинку волинянина було виявлено перероблену мисливську рушницю 12-го калібру без маркувань, набої до мисливської зброї у кількості 21 штука, дріб, капсулі та пластикову ємність з речовиною, зовні схожою на порох.

Оперативники мали інформацію про можливу причетність мешканця с. Лобна до протиправної діяльності, а результати санкціонованого обшуку - підтвердили наявність в діях чоловіка ознак кримінального правопорушення. Так, під час обшуку, в будинку волинянина було виявлено перероблену мисливську рушницю 12-го калібру без маркувань, набої до мисливської зброї у кількості 21 штука, дріб, капсулі та пластикову ємність з речовиною, зовні схожою на порох.

 

 Знайдені предмети поліцейські вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом прикордонники направили до Національної поліції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

 
 

 

Telegram Channel