Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Завдяки двом пенальті «Волинь» здобуває першу перемогу в сезоні (Відео)

Нарешті!

Фото sport.ua

Завдяки двом пенальті «Волинь» здобуває першу перемогу в сезоні (Відео)

Лучани вдома обіграли «Агробізнес»

«Волинь» (Луцьк) – «Агробізнес» (Волочиськ) – 2:1 (1:0 – Ігор Сікорський, 19 хв. (з пенальті); 2:0  Ігор Сікорський, 24 хв. (з пенальті); 2:1  Руслан Черненко, 72 хв. (з пенальті))

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 5-ий тур. 6 жовтня 2020 року. Луцьк. Стадіон «Авангард». Без глядачів. Головний суддя Олександр Шандор (Львів).

До цього поєдинку «Волинь» підійшла із відверто неважняцьким турнірним здобутком: лишень два очки у трьох поєдинках (поразка і дві нічиї). Також лучани знову лишилися без підтримки глядачів на трибунах, адже місто відучора віднесли до помаранчевої зони.

2:1 – перша перемога «Волині» в сезоні!

Як і п'ять днів тому в поєдинку з тернопільською «Нивою», підопічні Василя Сачка ще в першому таймі повели 2:0. Але цього разу не завдяки двом автоголам команди-суперниці, а завдяки двом пенальті, які призначив львівський арбітр Олександр Шандор, а реалізував любитель фотографуватися на тлі імперських двоголових орлів Ігор Сікорський.

У середині другого тайму господарі поля ще й лишилися в більшості. Але скористатися з цього не змогли. Навпаки, невдовзі, дозволили супернику скоротити рахунок невгамовний арбітр Шандор поставив третій у матчі пенальті, який реалізував Руслан Черненко!

2:1 – перша перемога «Волині» в сезоні!

Відео 1 тайму (ТРК «Аверс» ):

Відео 2 тайму (ТРК «Аверс»):

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel