Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Закривавлений хлопець лежав на дивані: батько вбив власного сина (Фото)

Подробиці трагедії встановлюються.

Фото Pixabay.

Закривавлений хлопець лежав на дивані: батько вбив власного сина (Фото)

За інформацією слідства, зловмисник зарізав рідну людину не під час сварки, а коли потерпілий вже пішов спати

На Львівщині батько вбив власного сина, а після злочину одразу втік. Його знайшли аж через пів місяця у далекого родича, повідомляєе 24 Канал.

У той день, у квартирі Манюків стояв шалений ґвалт. Стурбовані сусіди вирішили викликати поліцію. Деякі з них пішли самотужки вгамовувати агресивного сусіда.

Реклама Google

Під час допиту чоловік зізнався у вбивстві власного сина. Зловмисник розповів, що був на нього дуже ображений. Чоловік запевняв слідчих, що вбивати сина не хотів.

Проте вони навіть не уявляли, що побачать за дверима квартири мертве тіло знайомого. Закривавлений син чоловіка лежав на дивані. Співчутлива сусідка думала, що він просто знепритомнів, але він вже був мертвий.

«Ми думали, що Юрчик (син) втратив свідомість. Ми його поливали, по личку били, а то вже був кінець,»– розповіла сусідка Манюків.

Батько вдарив сина кухонним ножем прямісінько в серце.

«Він (син) йому сказав: «Йди, що ти всіх посилаєш?». Потім й сам пішов до кімнати. Навколо дивану лежало насіння, яке він лускав перед тим, як заснути», – розповіла сусідка.

Після жорстокого вбивства сина чоловік втік. Самбірська поліція за час розслідування опитала близько сотні людей та перевірила усіх рідних втікача. Через 2 тижні, 28 вересня, чоловіка знайшли у сусідньому селі. Зловмисник переховувався у далекого родича.

Чоловік, у якого переховувався зловмисник, не знав, що той жорстоко вбив власного сина. Родич навіть зрадів своєму гостю, адже той неабияк допоміг йому у господарстві. Про те, що чоловіка вже пів місяця розшукує поліція, родич дізнався від сусідки. Він не вагаючись звернувся до дільничого. Того ж дня зловмисника затримали.

Сусід родича також розповів, що й гадки не мав, що чоловік переховується від поліції. Він навіть співчував пенсіонерові, коли той скаржився на сина.

«Жінка поїхала, а його лишила з тим наркоманом (з сином). Той все краде з хати. А вона приїжджала, то ще й гроші йому на наркотики давала»,– переповідає слова вбивці сусід родича.

Під час допиту чоловік зізнався у вбивстві власного сина. Зловмисник розповів, що був на нього дуже ображений. Чоловік запевняв слідчих, що вбивати сина не хотів.

Нагадаємо, у Києві 14-річний хлопець кинувся під поїзд.

Telegram Channel