Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Ківерцях знайшли неповнолітню дівчину, яка втекла з Первомайська до хлопця на Волинь

Скоро мандрівницю повернуть додому.

Фото з поліції.

У Ківерцях знайшли неповнолітню дівчину, яка втекла з Первомайська до хлопця на Волинь

Дівчина перебувала у родичів свого нового знайомого в місті Ківерці, куди вона дісталась на таксі, вартість якого їй оплатив новий приятель

На Волині розшука

Як повідомили в пресслужбі поліції Миколаївщини, 5 жовтня до Первомайського відділу поліції звернулась 38–річна місцева мешканка з повідомленням про те, що зникла її донька, учениця 9-го класу Первомайської ЗОШ № 17. Неповнолітня близько 12:00 пішла з уроків та більше її ніхто не бачив.

На пошуки зниклої дівчинки був задіяний майже весь особовий склад відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що учениця у мережі Інтернет познайомилась з юнаком із Волинської області та протягом останнього місяця  вела з ним активне листування. У процесі розслідування поліцейським стало відомо, що вона потайки від рідних збиралась поїхати до нього в гості.

 

Познайомились в інткрнеті, спілкувалися в інтернеті, а потім дівчина потайки від батьків вирішила поїхати до хлопця. 

 

 

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, співробітники поліції упродовж доби розшукали втікачку у Волинській області. Дівчина перебувала у родичів свого нового знайомого в місті Ківерці, куди вона дісталась на таксі, вартість якого їй оплатив новий приятель.

Найближчим часом правоохоронці повернуть мандрівницю додому. Будь-яких протиправних дій відносно неї вчинено не було.

 

 

 

Джерело: Первомайський відділ поліції ГУНП в Миколаївській області
Telegram Channel