Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луцька режисерка Руслана Порицька розказала, за що поважає Богдана Шибу (Відео)

Режисерка театру «ГаРмИдЕр» цінує політика за людяність та безкорисливість.

Фото з фейсбук-сторінки Руслани Порицької.

Луцька режисерка Руслана Порицька розказала, за що поважає Богдана Шибу (Відео)

Співзасновниця, керівниця і режисерка театру «ГаРмИдЕр» Руслана Порицька каже, що кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба завжди підтримує культурні проєкти міста без зайвого пафосу та розголосу

Про це йдеться у відеоролику, який опублікували на офіційній сторінці Богдана Шиби в фейсбуці.

«Богдана Павловича знаю багато років. Для мене, як для культуролога за освітою, як режисера практикуючого, надзвичайно важливо те, що ця людина дуже чітко розуміє взаємозв’язок між культурними процесами, які відбуваються тут, зараз, і між суспільними процесами загалом, і економічними зокрема. Це розуміння для мене характеризує людину, яка може стратегічно мислити, яка може, розбудовуючи духовність, розбудовувати культуру суспільства. Богдан Павлович те й демонстрував тими ініціативами підтримки культурних проєктів», – розповідає режисерка театру «ГаРмИдЕр».

А ще в Богдану Павловичу я ціную людяність – це те найважливіше, на чому будується те, про що я говорила раніше. І послідовність. Він не час від часу раптом згадує про те, що потрібно підтримати той чи інший важливий культурний проєкт, у зв’язку з якимись моментами.

За словами Руслани Порицької, це Богдан Павлович завжди робив безкорисливо, без зайвого розголосу.

«Тобто так, як диктувала йому його самосвідомість, як диктувало йому розуміння потреби важливості саме цих процесів, щоб вони відбувалися зараз», – каже вона.

Богдан Шиба не пропускає жодної вистави чи фестивалю театру «ГаРмИдЕр». За словами Порицької, його присутність на культурних заходах міста свідчить про його високий культурний рівень.

«А ще в Богдану Павловичу я ціную людяність – це те найважливіше, на чому будується те, про що я говорила раніше. І послідовність. Він не час від часу раптом згадує про те, що потрібно підтримати той чи інший важливий культурний проєкт, у зв’язку з якимись моментами. Він це робить дуже послідовно, в міру своїх можливостей», – йдеться у відеоролику Руслани Порицької.

Telegram Channel