Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Контррозвідник СБУ замість службових відряджень їздив судити футбольні матчі

А судді хто?

Фото ua-football.com.

Контррозвідник СБУ замість службових відряджень їздив судити футбольні матчі

Тепер йому загрожує до 7 років позбавлення волі

Державне бюро розслідувань направило до суду справу по співробітнику СБУ, який замість службових відряджень судив футбольні матчі, інформує ua-football.com.

Як повідомили в ГБР, співробітник головного управління військової контррозвідки департаменту контррозвідки Служби безпеки України під час службових відряджень самовільно відлучався з місця служби, щоб бути арбітром на футбольних матчах.

Співробітник головного управління військової контррозвідки департаменту контррозвідки Служби безпеки України під час службових відряджень самовільно відлучався з місця служби, щоб бути арбітром на футбольних матчах.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом 2018-2019 років цього співробітника СБУ відправляли в регіони з метою надання методичної та практичної допомоги під час проведення робіт з технічного захисту інформації.

Але він, вважаючи, що керівництво не буде перевіряти і контролювати його фактичне перебування у відрядженнях по певними місцями несення обов'язків військової служби, не отримавши відповідних дозволів начальника, більше 10 разів самовільно виїжджав в інші міста України, де брав безпосередню участь в суддівстві футбольних матчів в арбітром», - заявили в ГБР.

Telegram Channel