Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Рівненщині п'яний водій збив пішохода, який також трохи хильнув (Фото)

Транспортний засіб із механічними пошкодженнями вилучений та поміщений на спецмайданчик.

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області.

На Рівненщині п'яний водій збив пішохода, який також трохи хильнув (Фото)

Автопригода сталася учора, восьмого жовтня, близько опівночі в Дубні

Слідчо-оперативна група Дубенського відділу поліції встановила, що 28-річний дубенчанин, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», на вулиці Замковій в райцентрі допустив наїзд на 52-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину поза межами пішохідного переходу.

Кермувальник  буса пояснив, що втік, бо був у шоковому стані. До того ж, медичний огляд на стан сп’яніння, як і освідування за допомогою алкотестера «Драгер» показало, що водій був нетверезий — 2,33 проміле.  

Після скоєного водій із місця пригоди зник, однак на іншій вулиці — Нечая, зупинити його вдалося свідкам автопригоди. 

 Внаслідок ДТП пішохода доставили до лікарні. Його із запахом алкоголю, закритою черепно-мозковою травмою, забоями та осадненнями госпіталізували до реанімації. Кермувальник  буса пояснив, що втік, бо був у шоковому стані.

 

До того ж, медичний огляд на стан сп’яніння, як і освідування за допомогою алкотестера «Драгер» показало, що водій був нетверезий — 2,33 проміле.  

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України.

Читайте також: чоловік і жінка, які учора померли на Волині від коронавірусу, мали захворювання серцево-судинної системи.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel