Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Де у Володимирі побільшало світла

Мешканці, які терпіли тимчасові незручності через ремонт, нарешті зможуть побачити результат робіт.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

Де у Володимирі побільшало світла

Бригада фахівців демонтувала застарілу зношену мережу на Ковельській та проклала оновлені кабелі живлення.

9 жовтня у Володимирі-Волинському завершили ремонт мереж зовнішнього освітлення на вулиці Ковельській. Про це повідомляють на веб-сайті Володимир-Волинської міськради.

Реклама Google

Роботи проводили в рамках ремонтування ділянки дороги від кільця до залізничної колії протяжністю 1 кілометр 200 метрів. Бригада фахівців демонтувала застарілу зношену мережу та проклала оновлені кабелі живлення.

«Попередньо там стояли старі бетонні опори, з яких обсипався бетон і які фактично трималися тільки за рахунок арматури. Після демонтажу мереж працівники поклали 1 кілометр 100 метрів кабелю, встановили 26 сучасних оцинкованих опор. Вони більш стійкі до корозії, а тому не потребують постійного захисту.

Під час нанесення розмітки додатково облаштують 4 пішохідні переходи, які освітлюватимуться, тому що на них буде спрямовано струмінь світла. 

Під час нанесення розмітки додатково облаштують 4 пішохідні переходи, які освітлюватимуться, тому що на них буде спрямовано струмінь світла. До ремонту там був лише 1 перехід поблизу Юріївської церкви», – зазначив начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету міської ради Віктор Фіщук.

До зазначеної лінії вуличного освітлення приєднані військові містечка, тому через проведення ремонтних робіт вулиці Поліської Січі та Академіка Глушкова не освітлювалися у вечірній час.

«Сьогодні ми зробили пробне увімкнення і якщо все буде добре, то ввечері лінія працюватиме. Після освітлення дорожники робитимуть стоянки для автомобілів працівників військових частин з правої та лівої сторін», – додав Віктор Фіщук.

Telegram Channel