Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині неповнолітній студент побив і пограбував чоловіка

Хлопця затримали. Слідство триває.

Фото Pixabay.

На Волині неповнолітній студент побив і пограбував чоловіка

Зловмиснику загрожує покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі

Правоохоронці Володимира-Волинського оперативно викрили 15-річного грабіжника, яикий побив чоловіка та забрав у нього телефон.

Зловмисник найближчі шість років може провести за гратами. Про це повідомили у поліції Володимира-Волинського, передає volynnews.

Встановлено причетність до скоєного злочину 15-річного студента одного із навчальних закладів міста, оскільки головний винуватець і його «компанія» вже неодноразово попадали в поле зору правоохоронців за скоєння подібних злочинів.

9 жовтня близько 22 години до чергової частини Володимир-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення від 32 – річного місцевого жителя. Потерпілий заявив, що його побив невідомий та викрав у нього мобільний телефон.

Проведеними оперативними заходами працівники поліції, по гарячих слідах, встановили причетність до скоєного злочину 15-річного студента одного із навчальних закладів міста, оскільки головний винуватець і його «компанія» вже неодноразово попадали в поле зору правоохоронців за скоєння подібних злочинів.

Відомості слідчими внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 ( Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Головного «фігуранта» затримали, в порядку ст. 208 КПК України, та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.
Слідство триває.

Нагадаємо, на Рівненщині школяр допоміг поліції розкрити крадіжку.

Telegram Channel