Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Судили острожанина, який наїхав на оленів на Волині

ДТП сталась у Звірові.

Фото з відкритих джерел.

Судили острожанина, який наїхав на оленів на Волині

Чоловік визнав свою провину у вчиненні адміністративного правопорушення та просив розгляд справи здійснювати у його відсутності

В Острозькому районному суді розглянули матеріали справи від патрульної поліції у Волинській області про притягнення до адмінвідповідальності острожанина, який наїхав на оленів.

Справу розглядали 9 жовтня. ДТП сталась 9 липня о 22:26 в селі Звірів Ківерцівського району. Про це пише Район. Рівне осилаючись матеріали справи в реєстрі судових рішень.

Керуючи автомобілем марки Toyota RAV4 водій не був уважним, не стежив за дорожніми обставинами, відповідно не реагував на її зміну, внаслідок чого наїхав на оленів, в результаті чого транспортний засіб отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками.

На судове засідання чоловік не з`явився, але в поданій до суду заяві визнав свою провину у вчиненні адміністративного правопорушення та просив розгляд справи здійснювати у його відсутності. Відповідно до письмових пояснень патрульним при складанні протоколу водій розповів, що їхав з допустимою швидкістю і на дорогу раптово вискочили тварини (олені), після чого він зупинився та викликав працівників поліції.

 

 

У результаті суд визнав водія таким, що вчинив правопорушення, та наклав на нього штраф в розмірі 340 гривень. Також чоловік заплатить судовий збір в розмірі 420 гривень.

У разі несплати штрафу в 15-денний термін, штраф підлягає примусовому стягненню у подвійному розмірі в сумі 680 гривень.

Джерело: Район. Рівне
Telegram Channel