Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Одеська вчителька накинулася на дитину, бо та заговорила українською

Викладачка довела дівчинку до сліз.

Фото ajari.

Одеська вчителька накинулася на дитину, бо та заговорила українською

Викладачку звільнять. Наразі очікується видання відповідного наказу

Директор Департаменту освіти і науки Одеської міської ради Олена Буйневич підкреслила, що «поведінка вчителя беззаперечно несумісна з діяльністю у закладі освіти».

Реклама Google

У записі, зробленому під час уроку, чути, як учитель при дітях довела дитину до сліз, а потім сказала дівчинці «не плач». Також педагог заявила, що дівчинка ставить себе вище за всіх через те, що спілкується українською.

Вчительку одеської гімназії №4 та викладачку малювання Пірогову Раїсу Миколаївну, яка накинулася на дитину через те, що та забула альбом та відповіла педагогу українською мовою, вирішили звільнити.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила директор Департаменту освіти і науки Одеської міської ради Олена Буйневич.

Вона підкреслила, що «поведінка вчителя беззаперечно несумісна з діяльністю у закладі освіти», а «директором прийняте рішення про звільнення за ст. 41, п.3 «вчинення працівником, який виконує виховні функції, аморального проступку, не сумісного з продовженням даної роботи».

«Як людина: не просто вражена. Як мама і жінка уявляю емоції учениці і хочу висловити свою підтримку: в тебе надзвичайно гарна мова, дитино... розвивай її і надалі», - написала вона.

Нагадаємо, у записі, зробленому під час уроку, чути, як учитель при дітях довела дитину до сліз, а потім сказала дівчинці «не плач». Також педагог заявила, що дівчинка ставить себе вище за всіх через те, що спілкується українською.

Нагадаємо, у районі на Волині у двох класах ліцею виявили коронавірус.

Telegram Channel