Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На Волині обмежили час роботи кафе і ресторанів

Дотримуйтеся правил карантину!

Фото Pixabay.

На Волині обмежили час роботи кафе і ресторанів

Жодних масових заходів не повинно бути

На Волині обмежили час роботи закладів громадського харчування.

На своїй сторінці у facebook голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко пояснивя що це зроблено з метою би запобігти подальшому стрімкому поширенню COVID-19!

Кафе та ресторани Волинської області повинні працювати із 7:00 до 22:00, а заклади, які працюють у нічний час, не повинні працювати. Також закликаю усіх дотримуватися карантинних вимог у громадських місцях, транспорті та уникати скупчення людей. Жодних масових заходів не повинно бути. Тільки так ми зможемо зупинити поширення коронавірусної хвороби.

«Лише дотримання карантину допоможе розірвати ланцюг поширення коронавірусної інфекції. Аби хвороба не поширювалась, необхідно діяти як у квітні - суворо дотримуватися протиепідемічних заходів. Кафе та ресторани Волинської області повинні працювати із 7:00 до 22:00, а заклади, які працюють у нічний час, не повинні працювати. Також закликаю усіх дотримуватися карантинних вимог у громадських місцях, транспорті та уникати скупчення людей. Жодних масових заходів не повинно бути. Тільки так ми зможемо зупинити поширення коронавірусної хвороби», – наголосив Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, на Волині коронавірус виявили ще у 164 людей.

Telegram Channel