Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Підприємцям хочуть підвищити штрафи за недотримання карантину до 51 тисячі

За перебування без маски наприклад.

Фото з відкритих джерел.

Підприємцям хочуть підвищити штрафи за недотримання карантину до 51 тисячі

У Верховну Раду під час наступної сесії внесуть законопроєкт про посилення відповідальності підприємців за недотримання карантинних норм.

Про це в ефірі Громадського радіо сказав голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, інформує Експресо.

За його словами, на нараді у президента, яка відбулася напередодні, підготували відповідний законопроєкт, який уже пройшов погодження у комітеті.

Мова ро штрафи від 31 до 51 тисячі гривень за одне порушення.

 

Зазначається, що мова йде про штрафи від 31 до 51 тис. грн за одне порушення. «Якщо наприклад, це торговельний центр, то охорона не має пускати людей без маски. Деякі заклади не дотримуються обмежень, позакривати ми їх не можемо, економіка не витримає ще одного локдауну», – сказав Радуцький.

Він також зауважив, що основною темою наради було зменшення кількості хворих і недопущення ситуації, при якій країна повернеться до локдауну.

 

 

У виданні нагадали, що напередодні президент провів нараду, де дав низку доручень для боротьби з пандемією. Так, було визначено 10 кроків, які Україна буде впроваджувати для боротьби з розповсюдженням COVID-19.

Джерело: Еспресо
Telegram Channel