Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині 12 лікарень приймають СOVID-хворих. Просять відкрити ще три

З 13-го жовтня до медзакладів першої хвилі увійшла Острозька райлікарня.

Фото УНІАН.

На Рівненщині 12 лікарень приймають СOVID-хворих. Просять відкрити ще три

На Рівненщині станом на 13 жовтня COVID-хворими заповненні 60% лікарняних ліжок. Ситуація на Рівненщині дещо покращилась, оскільки додали три медустанови для прийому хворих на коронавірус

Наразі пацієнтам, інфікованим коронавірусом, в області надають допомогу у 12-ти лікарнях, повідомила заступниця начальника обласного управляння охорони здоров'я Олена Гандзюк. З 13-го жовтня до медзакладів першої хвилі увійшла Острозька райлікарня, пише Суспільне.

З 13-го жовтня до медзакладів першої хвилі увійшла Острозька райлікарня.

«Сьогодні відправлено звернення на Міністерство охорони здоров'я з проханням відкрити Радивилівську, Млинівську ЦРЛ та медичну частину у м. Вараш для збільшення ліжкового фонду. Наразі у нас завантаженість ліжок без підозри, лише із підтвердженим діагнозом, складає 46%. А хворими, які на стаціонарі з підозрою – 60,2%», – зазначила Олена Гандзюк.

Лікарні області отримають з держбюджету 9 мільйонів 290 тисяч гривень на централізоване забезпечення киснем, або на закупівлю кисневих концентраторів для медзакладів, що лікують пацієнтів з коронавірусом, – повідомляє пресслужба ОДА.

За даними облдержадміністрації, протягом останнього місяця в області до кисню підключили 18 ліжкомісць, 11 з яких у Дубенській міськлікарні, 6 – у Дубровицькій та одне – у Костопільській райлікарні.

Telegram Channel