Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Назвали теми «опитування Зеленського»

Організатори хочуть надрукувати 5 млн анкет.

Фото Гордон.

Назвали теми «опитування Зеленського»

Чотирьох із п'яти анонсованих запитань, які українцям хочуть поставити під час місцевих виборів, ще точно не сформулювали, але відомі їхні теми

 Про це «Стране» повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, пише «Гордон». «Запитання стосуватимуться медицини, школи й парламенту. Але точних формулювань поки що немає», – повідомив Подоляк.

Але точних формулювань поки що немає.

Нагадаємо, 13 жовтня президент України Володимир Зеленський заявив, що в день місцевих виборів українцям запропонують відповісти на «п'ять важливих питань». Він не уточнив, про що питатимуть громадян і як проводитимуть опитування. У Центральній виборчій комісії повідомили, що не займаються підготовкою опитування.
За даними ZN.UA, опитування проведуть у форматі екзитполу – біля виборчих дільниць встановлять намети, де волонтери роздаватимуть анкети людям, які прийдуть на вибори. Джерела видання в ОПУ розповіли, що організатори хочуть надрукувати 5 млн анкет.
14 жовтня Зеленський озвучив перше запитання:  «Ми обіцяли всі важливі питання вирішувати разом із тобою. І ми робимо перші кроки на цьому шляху. 25 жовтня на виборчій дільниці ти зможеш дати відповідь на п'ять важливих питань. Отже, питання №1: чи потрібно запровадити довічне ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах? Неділя. 25 жовтня. Приходь і вирішуй. Буде так, як вирішиш ти», – сказав глава держави.

Telegram Channel