Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинського режисера-аматора нагородили за кліп про коронавірус

Приємна несподіванка.

Фото Суспільного.

Волинського режисера-аматора нагородили за кліп про коронавірус

Зробили добру і корисну справу, за що отримали подяку

Волинянин Денис Недбайло отримав нагороду від рятувальників за створений відеокліп про запобігання поширенню коронавірусу.

Нагороду вручили в управлінні ДСНС у Волинській області, повідомляє Суспільне.

За словами режисера, нагорода стала несподіванкою для як автора ідеї, так і для інших учасників. Студенти не очікували, що у ДСНС вручать нагороду за пропагування збереження здоров’я у час пандемії.

«Скажу відверто, я не пам‘ятаю, що надсилав свою роботу на участь у конкурсі, цю роботу їм надіслала людина, котра чула про конкурс», –  розповів  Денис Недбайло.

 Студенти не очікували, що у ДСНС вручать нагороду за пропагування збереження здоров’я у час пандемії.

 

Як розповів начальник сектору взаємодії із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров, молодь за допомогою таких відеороликів підвищує рівень знань із правил особистої безпеки та правил запобігання поширенню інфекційних захворювань.

Загалом, грамоти та цінні подарунки отримали 25 студентів із різних закладів професійно-технічної та вищої освіти області.

 

 

 

 

Ролик «THE ROOP – ON FIRE / КАРАНТИН» створили троє студентів-режисерів, які через карантин повернулися в батьківські домівки із Луцька, Києва та Варшави.

За основу студенти взяли композицію «On Fire» литовського гурту «The Roop». Роботу готували в рамках конкурсу «Створюємо інтерактивний простір безпеки».

Студентам подякували.
Студентам подякували.

 

 

 

Джерело: Суспільне.
Telegram Channel