Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Народний рух України і Богдан Шиба об’єдналися заради спільної перемоги на виборах до Луцькради (Відео)

Проводом Народного руху України було прийняте рішення про підтримку на посаду міського голови Луцька Богдана Павловича Шиби.

Волинь-нова

Народний рух України і Богдан Шиба об’єдналися заради спільної перемоги на виборах до Луцькради (Відео)

Волинська обласна організація Народного руху України підтримала на виборах Луцького міського голови Богдана Шибу. Богдан Шиба дякує молодим хлопцям і дівчатам, які хочуть добра Україні, Волині й Луцьку, і закликає лучан голосувати за кандидатів у депутати Луцької міської ради від Народного руху

Про це йдеться у відеоролику, який опублікували на офіційній сторінці кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиби.

«Шановні лучани! Я з 1989 року – член громадсько-політичної організації «Народний рух України», який починав боротьбу за незалежність України. Я закликаю вас голосувати за об’єднану команду Народного руху України, де зібралися молоді хлопці, які, як і ми, 30 років тому, борються за те, щоб Україна стала процвітаючою, сильною і незалежною державою», – почав виступ кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба.

Давайте оберемо міського голову, а не слугу олігархату.

Голова Волинської обласної організації партії Народний рух України Дмитро Климук розповів, що хоч Народний Рух України й не висунув кандидата на пост мера Луцька, втім вони сказала, що об’єднаються навколо кандидата, який зможе побороти олігархічні сили.

 

«Проводом Народного руху України було прийняте рішення про підтримку на посаду міського голови Луцька Богдана Павловича Шиби», – заявив Климук.

Перший кандидат у депутати Луцької міської ради від Народного руху України, голова ВОО партії «Громадський рух «Народний контроль» Павло Данильчук розповів, що Богдан Шиба – це незалежний кандидат, а не слуга олігархату.

«Наша об’єднана команда Народного руху України, «Народного контролю», громадських організацій «Розвиток мікрорайонів міста» та «Основа майбутнього», разом з учасниками російсько-української війни, громадських активістів об’єдналися до Луцької міської ради. Саме тому ми звернулися до всіх патріотичних, антиолігархічних сил нашого міста, щоб об’єдналися та висунули єдиного кандидата ще в першому турі на посаду Луцького міського голови. На жаль, на сьогоднішній день ця спроба була невдалою, і на сьогоднішній день ми підтримуємо людину, яка своїми справами підтверджує, що вона не є з олігархами і справді може бути обраним незалежним Луцьким міським головою, а не слугою олігархату. Закликаємо всіх лучан відкинути всі негаразди, всю пропаганду, яка ллється з екранів телевізорів та підтримати справді незалежну людину на посаду Луцького міського голови. Давайте оберемо міського голову, а не слугу олігархату», – виступив Павло Данильчук.

Telegram Channel