Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
П'яна матір спала на лавці, а маленький син намагався її розбудити (Фото)

Подробиці інцеденту встановлюються.

Фото Нацполіція.

П'яна матір спала на лавці, а маленький син намагався її розбудити (Фото)

Оскільки жінка поводилася неадекватно, працівники превенції прийняли рішення помістити дитину у притулок

Сьогодні, 15 жовтня, близько 12-ї години, з лінії 102 патрульним надійшов виклик про неналежне виконання батьківських обов'язків.

У Львові перехожі побачили на площі Старий Ринок, у сквері, сплячу жінку на лавці. Біля неї стояв малолітній син і намагався її розбудити. Хлопець був голодний і громадяни йому купили їсти.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у Львівській області.

Нетвереза матір мала неохайний зовнішній вигляд. 34-річна мешканка Львівщини сказала, що її, два дні тому, вигнав з дому з 6-річним сином чоловік. Вона, начебто, живе у Львові в якогось чоловіка.

Таку ж картину застали і поліцейські. Нетвереза матір мала неохайний зовнішній вигляд. 34-річна мешканка Львівщини сказала, що її, два дні тому, вигнав з дому з 6-річним сином чоловік. Вона, начебто, живе у Львові в якогось чоловіка.

Маму з сином супроводили у Галицький відділ поліції. Туди ж викликали співробітників ювенальної превенції та відділу у справах дітей Львівської міської ради.

Патрульні винесли на жінку постанову за ч.1 ст.178 (Поява в нетверезому стані в громадському місці) КУпАП. Інспектори ювенальної превенції склали протокол за ч.2 ст.184 (Невиконання обов'язків щодо виховання дітей вчинене повторно протягом року) КУпАП.

Медичної допомоги ні мама, ні син не потребували.

Нагадаємо, на Волині брат вистрілив у брата.

 

 

 

 
Telegram Channel