Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинянка обдурила всю Україну, продаючи неіснуючі квіти

Замовляли саджанці на суму від  200 до 550 гривень, довірливо перераховуючи авансом гроші на вказаний номер банківської картки.  

Фото Укрмедіа.

Волинянка обдурила всю Україну, продаючи неіснуючі квіти

Недавно на Горохівщину чи не зі всіх регіонів України простували поштою й інтернетом замовлення на саджанці троянд, розрекламовані на всю Україну на сайті OLX

Повіривши на слово оголошенню, квітникарі й квітникарки  вже уявляли, як барвисті квіти розцвітатимуть  на їх домашніх клумбах. Однак обіцяного довелося чекати  місяцями, а відтак у Горохівський відділ поліції ГУНП у Волинській області потоками посипалися повідомлення про ошуканство з проханнями знайти нечесну продавчиню. 

Наразі відомо, що придбати красиві й улюблені квіти спокусилися чоловіки й жінки різного віку з Хмельницької, Житомирської, Львівської, Івано-Франківської, Одеської, Київської,  областей, із міст Тернопіль, Житомир, Хмельницький, Львів… 

Реклама Google

Її особу правоохоронці встановили оперативно. Трояндовим бізнесом вирішила зайнятися жителька Печихвостів, якій 14 жовтня виповнилося 24 роки. 

Наразі відомо, що придбати красиві й улюблені квіти спокусилися чоловіки й жінки різного віку з Хмельницької, Житомирської, Львівської, Івано-Франківської, Одеської, Київської,  областей, із міст Тернопіль, Житомир, Хмельницький, Львів…  Замовляли саджанці на суму від  200 до 550 гривень, довірливо перераховуючи авансом гроші на вказаний номер банківської картки.  

…Що саме наштовхнуло молодицю, яка виховує малолітнього сина, на ошуканство, якщо біля її хати навіть немає впорядкованого квітника, з’ясовують поліцейські. Правоохоронці закликають усіх жителів Горохівщини, які, можливо, теж перерахували гроші за печихвостівські троянди, й не отримали їх, звернутися в поліцію.  


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel