Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині реконструювали медзаклад за 4 мільйони гривень

Фото lubeshivska-gromada.gov.ua.

На Волині реконструювали медзаклад за 4 мільйони гривень

У селі Цир Любешівської ОТГ відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини

Це вже друга амбулаторія, яку відкривають в Любешівській громаді. З радісною подією мешканців Цирського старостинського округу привітали гості - народний депутат України Ірина Констанкевич, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Анаталій Костик, інформує Любешівська селищна рада.

Вартість цього будівництва становить більше 4 мільйонів гривень.

Звернувся до жителів села та привітав з відкриттям медичного закладу Любешівський селищний голова Олег Кух, який зазначив, що реконструювали амбулаторію за кошти Світового банку, вартість цього будівництва становить більше 4 мільйонів гривень. «Для нашої громади це велика подія, адже новозбудована амбулаторія – це здоров’я і комфорт для жителів сільської місцевості. Відтепер близько 2-ох тисяч жителів матимуть можливість отримувати якісні медичні послуги у нових затишних кабінетах, які відповідають усім сучасним вимогам» - наголосив очільник громади.

Після символічної церемонії перерізання стрічки усі охочі оглянули новеньку амбулаторію, а також  поспілкувалися з посадовцями і народним депутатом.

Telegram Channel